Aprašymas
ULTRA WOMEN’S PROTEIN daugiausia susideda iš išrūgų baltymų koncentrato, kuris yra vienas geriausių baltymų moterims.
Kadangi baltymai yra pagrindinė raumenų statybinė medžiaga, labai rekomenduojama naudoti
Po treniruotės arba po kiekvienos fizinės veiklos, kad raumenys aprūpintų baltymais ir apsaugotų juos nuo katabolinių procesų.
Šis skanus ir sveikas baltymų kokteilis taip pat gali būti naudojamas bet kuriuo paros metu kaip sveikas užkandis, praturtintas riebalų apykaitos ir grožio kompleksu.
Šis baltymas neturi pridėtinio cukraus ir yra su mažu riebalų kiekiu.
Praturtintas L-lizinu, CLA, L-karnitinu ir hialurono rūgštimi, jis dar labiau teigiamai veikia svorio metimo procesą ir sveiką odą, plaukus ir nagus.
Sukurta pagal aukščiausius standartus, tik viena Ultra Women’s Protein porcija suteikia pakankamą kiekį baltymų, 1,2 g
L-lizino ir yra fantastiškų bei patrauklių skonių.
100 g | Porcijoje* | ||||
Energetinė vertė | 384 kcal / 1604 kJ | 96 kcal / 401 kJ | |||
Riebalai | 4,3 g | 1,1 g | |||
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 2,6 g | 0,7 g | |||
Angliavandeniai | 14,5 g | 3,6 g | |||
Iš kurių cukrų | 13,8 g | 3,4 g | |||
Skaidulos | 0,7 g | 0,2 g | |||
Baltymai | 71,3 g | 17,8 g | |||
Druska | 0,2 g | 0,05 g | |||
Riebalų apykaitos ir grožio kompleksas + | |||||
L-lizinas | 4800 mg | 1200 mg | |||
Konjuguota linolo rūgštis (CLA) | 480 mg | 120 mg | |||
L-karnitinas | 200 mg | 50 mg | |||
Hialurono rūgštis | 40 mg | 10 mg | |||
* Porcijos dydis: 25 g miltelių 250 ml vandens
SUDEDAMOSIOS DALYS: Išrūgų baltymų koncentratas, glicinas, L-alaninas, L-Lizinas, kvapioji medžiaga, tirštiklis (karboksimetilceliuliozė),
dažiklis (burokėlių milteliai), konjuguotos linolo rūgšties (CLA) milteliai, L-karnitinas, saldikliai (sukralozė, acesulfamas-K), natrio hialuronatas, emulsiklis (sojos lecitinas).
Vartojimas: 25 g miltelių (1 matavimo kaušelį) išmaišykite 250 ml vandens arba sulčių.
Egle –
Vartoju vietoje vakarienes, skanesnio baltymu kokteiliu nesu ragavusi labai patiko.
Nikita –
Skanus, nera per saldus.
Nijole –
Skanus proteinas