Ankstesnis
Previous Product Image

Universal Nutrition Creatine 500g

Original price was: 35.99 €.Current price is: 33.99 €.
Kitas

HIMALAYA Organic Tribulus – 60 kaps.

Original price was: 22.00 €.Current price is: 19.00 €.
Next Product Image

HERBIN Berberinas 500 MG 60kaps.

14.99 

HERBIN Berberinas 500 MG 60kaps.

14.99 

HERBIN Berberinas 500 MG 60kaps.

Berberino papildas naudojamas medžiagų apykaitai (ypač gliukozės) gerinti, riebalų atsargoms deginti ir cholesterolio kiekiui mažinti. Be to jis turi ir kitų savybių, malšina spazmus, sumažina tulžies pūslės tonusą ir jos susitraukimų stiprumą, padidina tulžies gamybą, pagerina jos biocheminę sudėtį, padeda numesti svorio.

Įsiminti
Įsiminti

Aprašymas

Maisto papildas (Vegan)

Herbin Berberinas papildas naudojamas medžiagų apykaitai (ypač gliukozės) gerinti, riebalų atsargoms deginti ir cholesterolio kiekiui mažinti. Be to jis turi ir kitų savybių, malšina spazmus, sumažina tulžies pūslės tonusą ir jos susitraukimų stiprumą, padidina tulžies gamybą, pagerina jos biocheminę sudėtį, padeda numesti svorio.

Dviejose kapsulėse yra 1000 mg raugerškio ekstrakto, įskaitant 500 mg alkaloido berberino.

2 kapsulėse yra: 1000 mg akuotuotųjų raugerškių (Berberino) (Berberis aristata) šaknų ekstrakto, kuriame yra 500 mg berberino.

Kiekis 2 kapsulėse:
Berberino šaknų ekstraktas

Kuriame berberino 50%

1000 mg

500 mg

Herbin berberinas Sudedamosios dalys: Akuotuotųjų raugerškių (Berberis aristata) šaknų ekstraktas (kuriame berberino 50%), kapsulės apvalkalas: hidroksipropilmetilceliuliozė, vanduo.

Vartojimas: Suaugusiems rekomenduojama vartoti po 1 kapsulę 2 kartus per dieną.

Berberinas yra natūralus alkaloidas, randamas tam tikruose augaluose, tokiuose kaip auksiniai siūlai (Coptis chinensis), Berberis aristata, Berberis aquifolium, ir Berberis vulgaris. Jis ilgą laiką buvo naudojamas tradicinėje kinų medicinoje ir Ajurvedoje dėl savo daugybės sveikatai naudingų savybių. Štai keletas pagrindinių berberino naudos sveikatai:

 

Cukraus kiekio kraujyje reguliavimas: Berberinas gali padėti sumažinti cukraus kiekį kraujyje, todėl jis yra naudingas žmonėms, sergantiems II tipo diabetu. Berberinas padeda padidinti jautrumą insulinui ir sumažinti gliukozės gamybą kepenyse.

HbA1c lygio mažinimas: Tai rodo ilgalaikį cukraus kiekio kraujyje kontrolės pagerėjimą.

Cholesterolio lygio mažinimas: Berberinas gali sumažinti bendrojo cholesterolio, mažo tankio lipoproteinų (MTL) cholesterolio ir trigliceridų kiekį kraujyje, o tai padeda sumažinti širdies ligų riziką.

Padidėjęs didelio tankio lipoproteinų (DTL) cholesterolio kiekis: Tai yra „gerasis“ cholesterolis, kuris padeda apsaugoti širdį.

Kova su bakterijomis, grybais ir virusais: Berberinas turi stiprias antimikrobines savybes, kurios padeda kovoti su įvairiomis infekcijomis.

Uždegimo mažinimas: Berberinas gali sumažinti uždegimą organizme, kuris yra susijęs su daugeliu lėtinių ligų, įskaitant širdies ligas, diabetą ir tam tikras vėžio formas.

Medžiagų apykaitos gerinimas: Berberinas gali padėti pagerinti medžiagų apykaitą, skatinti riebalų deginimą ir sumažinti riebalų kaupimąsi, todėl jis gali būti naudingas svorio kontrolei.

Gerųjų bakterijų pusiausvyra: Berberinas padeda palaikyti sveiką žarnyno mikrobiomą, skatindamas gerųjų bakterijų augimą ir slopindamas blogųjų bakterijų dauginimąsi.

Kepenų funkcijos gerinimas: Berberinas gali padėti apsaugoti kepenis nuo pažeidimų, susijusių su riebiąja kepenų liga, ir pagerinti bendrą kepenų funkciją.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.

Laikyti ne aukštesnėje kaip +25C temperatūroje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Grynasis kiekis: 36g

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “HERBIN Berberinas 500 MG 60kaps.”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

BODYFOODAS veikla – maisto papildų sveikatai, sportui, lieknėjimui prekyba tiek internetinėje parduotuvėje, tiek fizinėse parduotuvėse Kretingoje Norfa prekybos centre (Šventosios g.25H), Telšiuose: Sedos g. 34a bei internetinės parduotuvės sandėlis Palangoje, Malūno g. 4, 2 aukštas.

Visos teisės saugomos © Bodyfoodas.lt 2024


PIRKINIŲ KREPŠELIS

0
image/svg+xml

Prekių krepšelyje nėra.

Tęsti apsipirkimą