Ankstesnis
Previous Product Image

OSTROVIT Quatro Mushroom Blend – 100g

Original price was: 16.00 €.Current price is: 11.99 €.
Kitas

TREC Energy Gel Endurance 40g

Original price was: 2.50 €.Current price is: 1.39 €.
Next Product Image

OstroVit Protein Shake – 700g

Original price was: 15.00 €.Current price is: 10.99 €.

OstroVit Protein Shake – 700g

Original price was: 15.00 €.Current price is: 10.99 €.

OstroVit Protein Shake yra aukštos kokybės produktas, susidedantis iš augalinių ir gyvulinių baltymų. Produkte nėra pridėtinio cukraus. Tai proteinas, sukurtas fiziškai aktyviems žmonėms, norintiems savo kasdienę mitybą papildyti vertingu makroelementu.

Įsiminti
Įsiminti

Aprašymas

OstroVit Protein Shake

Maisto produktas milteliais su saldikliais

OstroVit Protein Shake yra aukštos kokybės produktas, susidedantis iš augalinių ir gyvulinių baltymų. Produkte nėra pridėtinio cukraus. Tai proteinas, sukurtas fiziškai aktyviems žmonėms, norintiems savo kasdienę mitybą papildyti vertingu makroelementu.

  • Baltymų šaltinis – viena produkto porcija aprūpina organizmą 21 g baltymų iš sojos baltymų izoliato ir žirnių baltymų izoliato.
  • Turtingas vertingų aminorūgščių – vienoje preparato porcijoje yra 3 g šakotos grandinės aminorūgščių BCAA ir 8 g nepakeičiamų EAA aminorūgščių.
  • Tobulai kreminės konsistencijos – pasukų miltelių pridėjimas užtikrina unikalią, kreminę kokteilio tekstūrą ir teigiamai veikia produkto skonį.
  • Be pridėtinio cukraus ir be aspartamo – produkte yra mažai energijos turinčių saldiklių, tokių kaip sukralozė ir acesulfamas K.
  • 1 porcija = 2 kaušeliai = 30 g.
  • Efektyvumas – vienoje produkto pakuotėje yra 23 porcijos.

OstroVit Protein Shake – skanus baltymų šaltinis

Baltymai yra makroelementas, kuris yra pagrindinė gyvų organizmų struktūra. Tai stambiamolekulinis cheminis junginys, sudarytas iš aminorūgščių liekanų, kurios yra sujungtos peptidiniais ryšiais. OstroVit Protein Shake yra maisto papildas, kurio sudėtyje yra žirnių baltymų izoliato ir sojos baltymų izoliato, ty augalinės kilmės baltymų, kurie išsiskiria turtingu aminorūgščių profiliu, yra be glitimo ir puikiai tirpsta. Tuo pačiu produkte yra pasukų miltelių iš pieno, kurie teigiamai veikia produkto skonį, užtikrina unikalią, kreminę kokteilio konsistenciją.

Preparate esantys baltymai prisideda prie raumenų masės augimo ir taip pat padeda palaikyti raumenų masę. Be to, makroelementas palaiko sveikus kaulus.

Grynasis kiekis: 700g (23 porcijos po 30g)

Maistinės vertės Vienoje porcijoje 2 porcijose 100g
Energinė vertė 478 kJ / 113 kcal 956 kJ / 226 kcal 1582 kJ / 373 kcal
Riebalai 0,8 g 1,7 g 2,8 g
– iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,3 g 0,7 g 1,1 g
Angliavandeniai 5,1 g 10 g 17 g
– iš kurių cukrų 4,5 g 9,0 g 15 g
Baltymai 21 g 41 g 69 g
Druska 0,66 g 1,32 g 2,20 g

SUDEDAMOSIOS DALYS:

Sojų baltymų izoliatas (sudėtyje yra sieros dioksido ir sulfitų ), pasukų milteliai, žirnių baltymų izoliatas, kvapiosios medžiagos, burokėlių sulčių koncentratas miltelių pavidalu, tirštikliai: ksantano derva, arabų derva; druska, saldikliai: sukralozė, acesulfamas K.

Produkte gali būti žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, grūdų, kurių sudėtyje yra glitimo, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies.

Gamintojas: OstroVit Sp. z o.o., ul. Sitarska 16, 18-300 Zambrow, Lenkija.

Kilmės šalis: Lenkija.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “OstroVit Protein Shake – 700g”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

BODYFOODAS veikla – maisto papildų sveikatai, sportui, lieknėjimui prekyba tiek internetinėje parduotuvėje, tiek fizinėse parduotuvėse Kretingoje Norfa prekybos centre (Šventosios g.25H), Telšiuose: Sedos g. 34a bei internetinės parduotuvės sandėlis Palangoje, Malūno g. 4, 2 aukštas.

Visos teisės saugomos © Bodyfoodas.lt 2024


PIRKINIŲ KREPŠELIS

0
image/svg+xml

Prekių krepšelyje nėra.

Tęsti apsipirkimą